Welkom bij FourFusion

Ontdekken, nieuwsgierigheid en samenwerking zijn belangrijke facetten binnen de ICT.
Door het hebben van een nieuwsgierige houding, kunnen wij onze kennis telkens blijven ontwikkelen. Dit leidt weer door verschillende innovaties die wij u kunnen aanbieden.


Wij van FourFusion vinden het belangrijk om nauw samen te werken met u als klant. Op deze manier kunnen wij uw wensen in acht nemen tijdens het realiseren van uw opdracht.
Om een goede klantrelatie op te bouwen, gaan wij graag samen met u kijken naar de opdracht. Wij komen bij u langs op kantoor of thuis.
Het geeft immers een goede indruk om gezamenlijk rond de tafel te zitten om het product te kunnen bespeken. Op deze manier weet u meteen waar u aan toe bent, en kan er gelijk een ontwerp worden opgezet.


Last but not least staan wij voor plezier en passie. Wij hebben passie voor wat wij doen, en zullen dan ook doorgaan tot het product optimaal is gerealiseerd. Ook aan plezier is geen gebrek. Elk element kan altijd nog worden aangepast, technologie staat immers nooit stil. Het blijven implementeren en ontwikkelen is enorm leerzaam om bij te houden.

Onze diensten

Om u zo volledig mogelijk te kunnen helpen bieden wij een grote verscheidenheid van diensten aan. Het volledige aanbod vind u in ons dienstenoverzicht.

Hosting voor zowel uw website als uw mail
Het aanleggen van uw netwerk en Wi-Fi
Onderhoud van servers en computers
Microsoft 365
VoIP telefonie

Wilt u meer weten? Neem contact met ons op via de contactpagina, Facebook, Instagram of LinkedIn.
Bent u benieuwd naar ons team? Scroll dan nog een stukje verder naar beneden!

Ons Team

Wij staan voor u klaar!

Jesse
Jesse van Splunder
Hosting, Infrastructuur & VoIP Telefonie

Hoi! Ik ben Jesse, ik werk momenteel voltijds als hostingspecialist, tevens ontwikkel ik al een aantal jaren in PHP en Android en heb veel ervaring met Linux.

Pim
Pim de Visser
Infrastructuur & Systeembeheer

Hallo! Ik ben Pim, ik werk voltijds als IT adviseur en webontwikkelaar. Ik heb al een aantal jaar ervaring met hardware en software van computers. Ik ben 2 jaar actief als webontwikkelaar.

Ricci
Ricci Smolders
Infrastructuur & Systeembeheer

Hey! Ik ben Ricci, ik werk voltijds als ICT Beheerder. Ik heb veel ervaring met Windows, Windows Server, Exchange Mail.

KVK Middelburg: 65931971 | BTW: NL856322180B01 | IBAN: NL45 KNAB 0255 3447 08