Over ons

Wij zijn een groep vrienden die allemaal een passie hebben voor ICT. Door onze interesse in ICT leren wij elke dag. Deze kennis gebruiken wij weer binnen FourFusion. Op deze manier blijven we onze diensten altijd uitbreiden en verbeteren.
Binnen onze kennis vallen onderwerpen zoals: Webhosting, App- en Web-ontwikkeling, Databeveiliging en infrastructuur. Ook bieden wij u ons advies aan over alle diensten die wij aan u kunnen leveren. Aangezien we elke dag meer leren zullen onze diensten blijven uitbreiden.
Heeft u vragen aan ons? Aarzel dan niet om deze te stellen.
Dit kunt u doen via de contactpagina of stuur een bericht op onze facebookpagina.

Wat wij doen

Wij kunnen uw website hosten op onze servers. Wij monitoren deze zodat we een online tijd van 99% kunnen garanderen.
U kunt uw site gemakkelijk zelf beheren via het door ons ontwikkelde beheerderspaneel.
Deze kunt u benaderen via ons portaal.
Het bouwen van applicaties is een van onze sterke punten. Wij bouwen applicaties op maat. Wij doen ons best om uw wensen te realiseren. Dit geldt ook voor websites. Maken wij een app of website voor u? Dan komen we bij u langs om uw wensen te bespreken. Er wordt dan gekeken naar alle mogelijkheden. We maken meteen een wireframe van uw site zodat u al meteen een idee krijgt van hoe het eruit komt te zien.
Wij kunnen ondersteuning bieden aan u, of aan uw bedrijf via een eenmalig contract, maar ook via een goed ondersteuningscontract. Wij kunnen hulp bieden op locatie, maar ook op afstand. Ook kunt u bij ons terecht voor een goed en betrouwbaar advies over de diensten die wij leveren. Zo komt u erachter welke het beste bij u past.
Hackers zijn tegenwoordig overal te vinden. Met veel kennis over de beveiliging van uw datagegevens kunnen ervoor zorgen dat uw gegevens bij ons altijd veilig zijn, en ook veilig blijven. Ons datacenter is ISO27001 gecertificeerd. Hiermee bewijzen wij dat onze data daar veilig is en zo zorgen we ervoor dat, mocht er iets gebeuren, we uw data terug kunnen halen.
Wij kunnen uw netwerk en of server omgeving opzetten en beheren zodat alles blijft draaien op de juiste manier. Van een kleine onderneming, tot een middelgroot bedrijf kunnen wij uw ICT-infrastructuur ontwerpen en realiseren. Wij maken 3 opties voor u. Een goedkope optie, een goede prijs-kwaliteitsverhouding en een compleet pakket waarmee u net iets meer krijgt.
Via FourFusion kunt u een van de verschillende office 365 pakketten bestellen. Een voorbeeld hiervan is Exchange online. Wij resellen dit pakket aan u, voor een aantrekkelijkere prijs. Tevens zorgen wij ervoor dat alles goed ingesteld staat zodat u meteen aan de slag kunt.

Ons Team

Deze mensen staan klaar voor u en uw vragen.

Jesse van Splunder
Jesse van Splunder

- Back-end ontwikkelaar / Partner

Hoi! Ik ben Jesse, ik werk momenteel voltijds als hostingspecialist, tevens ontwikkel ik al een aantal jaren in PHP en Android en heb veel ervaring met Linux.

Pim de Visser
Pim de Visser

- ICT Adviseur / Partner

Hallo! Ik ben Pim, ik werk voltijds als IT adviseur en webontwikkelaar. Ik heb al een aantal jaar ervaring met hardware en software van computers. Ik ben 2 jaar actief als webontwikkelaar.

Kom jij hier te staan?
Kom jij hier te staan?

- Solliciteer

Denkt u dat u iets voor ons kunt betekenen als medewerker in ons team? Stuur gerust een open solicitatie. Wij staan altijd open voor de verbetering en groei van onze services!